Despre noi

Kids’ Planet oferă

Kids Planet ofera copiilor un mediu de inalta siguranta si un ambient de joaca pentru copii si de dezvoltare a aptitudinilor in timp ce parintii lor pot savura calitatea serviciilor de inalta calitate oferita de cafenea, eliberati de supravegherea acestora. Personal calificat si motivat are grija de siguranta celor mici, antrenandu-i in miscare astfel incat este distractiv pentru toti.

Deschis in 2012

Deschis in noimebrie 2012, reinnoindu-se in mod constant, pune la dispozitie o pista mare pentru curse de masini, fotbal de masa si multe altele. Parintii au in paralel posibilitatea de a-si petrece timpul intr-un bar cu un aspect imbietor, in interiorul caruia exista un video proiector si un monitor prin intermediul caruia pot urmari activitatea copiilor.

Conceptul este simplu

Conceptul este simplu insa extrem de relevant in raport cu nevoile familiilor: necesitatea unui spatiu de joaca curat, sigur si in permanenta monitorizat, unde copiii se pot juca, se pot misca si pot socializa in voie, timp in care parintii au posibilitatea de a se bucura de o cafea, un suc sau orice alt tip de bautura, fara obligatia constanta de a-i supraveghea pe cei mici.